Nejnovější recenze ze sekce Úprava akvarijní vody a testy
- Název je zavádějící
- Nehomogenní struktura
Název je zavádějící, protože tento přípravek vám ze sladké vody brakickou (poloslanou) neudělá. Možná je to dobré jako doplněk do rostlinného společenského akvária pokud tam máte i živorodky (těm se ale daří skvěle i bez toho) a chcete jim trochu zvednout tvrdost vody bez většího impaktu na rostliny. Navíc je minerální směs značně nehomogenní. Je tam podíl sypké směsi, hrudek, ale i vyloženě velkých krystalů. Nezkoušel jsem to, ale asi se to bude hůře rozpouštět. Bohužel jsem si o tom předem nezjistil víc informací a zbytečně jsem vyhodil peníze. Pokud chcete mít v akváriu brakickou vodu (v mém případě kvůli čtverzubci zelenému), budete potřebovat mořskou sůl, která vám navýší salinitu (SG) na hodnotu 1.005 - 1.015.
Invital Ferox 500 ml
lypif
Přidáno: 22. října 2024
(naposledy upraveno 22. října 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Koncentrace
Používám jej ve všech svých čtyřech akváriích a rostlinám se daří. Hnojivo aplikuji dávkovačem pro tekutá hnojiva, kterým lze hnojivo dávkovat i po kapkách (~0,05 ml), a který rovněž doporučuji koupit.
Invital Ferro 500 ml
Josef
Přidáno: 22. října 2024
(naposledy upraveno 17. listopadu 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Pravidelné doplnění prvku Fe
měří přesně
dle mě měří přesně
Používám již delší dobu a výrobek splňuje to co nabízí.
- Jednoznačně zafungoval
- Na 2 týdny je od přípravku voda v akváriu zabarvená do zelena, ale ve srovnání se sinicemi je to ten nejmenší problém.
První věc, která zafungovala na sinice poté, co jsem zkoušela řadu dražších produktů.
Po týdnu používání vidět změna na rostlinách, uvidíme co nám budoucnost přípravy.
- spokojenost
- Spokojenost
Jenom dobré.
mám vyzkoušeno
- kvalitní hnojivo, doporučuji
Bohužel, zatím nemám žádné zkušenosti s tímto produktem, je to pro mě novinka. Bylo mě doporučeno známými.
dobrý produkt
- Velké balení
- Velke baleni 500ml
- Kompletní hnojivo
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »